Специјализован програм за ауто сервисе

Програм води евиденцију о вашим партнерима (клијентима) и њиховим возилима. Из програма можете писати и штампати рачуне и радне налоге. Програм памти рачуне, радне налоге као и све поправке које сте извршили. Касније, по потреби, нпр. ако дође до рекламације, веома брзо можете да пронађете жељени рачун и провјерите извршене поправке.

Вођење распореда

Помоћу програма на лак и ефикасан начин можете уписати термин за поправку,сервис,евидентирати колико ће поправка одприлике трајати. Програм памти све термине који су уписани и архивира их те на тај начин имате увид у распоред. Брзо, ефикасно, уписујете термин и цијели тим људи истовремено може да предвиди распоред радова у сервису.

Рачуни / Фактуре

Помоћу нашег програма можете на брз и ефикасан начин издати фактуру купцу на којој има могућност одабира возила на које се односи. Једним кликом можете лако означити да је фактура плаћена и увјек имате увид на број неплаћених фактура. Приликом отварања нове фактуре можете да упишете ваше трошкове који су настали приликом одклањања квара на возилу а програм рачуна на основу тога колико сте им али зараде по издатој фактури.

Изглед Фактуре

Фактура садржи све неопходне елементе како би била валидна. Меморандум фирме, податке о комитенту, податке о возило на које се фактура односи, дијелове/услуге, датум издавања, валуту плаћања. Креирање фактуре траје свега пар секунди и фактуре се могу штампати.

Брз преглед радних налога

Овај део програма Вам служи да на брз и ефикасан начин цијли тим људи у Вашем сервису види како стоји тренутно стање возила у сервису. Када Вас неки клијент позове ви на брз начин без распитивања у сервису можете из канцеларије провјерити тренутно стање сваког возила тако што сваки запослени може да мијења статусе што у пракси значи када сервисер започне неки рад на возилу једноставном промјеном статуса означи у ком је статусу возило (пријем,преглед,чекање на дијелове,поправка у току, поправка завршена, возило преузето)

Радни налог

Радни налог поседује све неопходне елементе како би сваки запослени могао да започне поправку возила. На радном налогу постоји могућност уцртавања оштећења возила приликом преузимања, напомена од купца, тренутно стање горива и километраже, неопходни дијелови који су потребни ради поправке возила. Налоге можете штампати а након закључавања налога само администратор тј Власник Сервиса ( Ви ) имате могућност откључавања и брисања архиве налога.

Програм је рађен у КЛОУД технологији

Програм је рађен у КЛОУД технологији

Сви Ваши подаци се складиште у дата центру у иностранству те уколико додје до квара Вашег рачунара Ви податке не губите. Програм није везан за оперативни систем Вашег рачунара него за WЕБ платформу што значи да можете приступити програму са Wиндоwс,Линуx,Мацкинтош,Дебиан и Андроид оперативног система. Више корисника може истовремено да користи програм са различитих локација и нема потребе за синхронизацијама података.

Вишејезичност

Програм је за сада доступан на следећим језицима/писмима

  • Српском
  • Српском Цирилици
  • Хрватском
  • Босанском
  • Енглеском
  • Немачком

Вишејезичност

Погледајте Видео презентацију

У овом видеу можете да видите изглед и део функционалности програма.

30 дана потпуно бесплатно

Региструјте налог и испробајте наш систем 30 дана бесплатно.

Регистрација
30 дана потпуно бесплатно